Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ät upp mig, jag svälter

Bara ta det.
"Ha de ".

BRY dig om mig
LÄMNA MIG
Eller ej?
Säga nej?

För all del
Allt blir ju fel
Jag är nog inte hel
Men ta för all del

En flisa att knapra på
Sedan kan du gå

Ska bara här stå
Å Inget förstå

Du får ju visst göra som du vill med mig
Jag har inget att säga till om för dig

Glöm inte att slänga mig i papperskorgen
när du går.
Jag ska ju vara förnybar,
om så inte förrän till nästa år.

Så vad händer om jag går?
Ingen fälld tår.




Fri vers av Timah
Läst 398 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-29 09:19



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Timah
Timah