Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken kommer och går

Dina tankar gjorde att jag kände mig annorlunda, inte orolig eller glömd. Det var något annat som jag inte kunde sätta fingret på. Själv vet jag inte om jag stannar med dig, framtiden har varit och dina mål når jag aldrig upp till. Din gång är alltid rak, ja, jag älskar dig fortfarande, men något har ändrats. Pusselbitarna som passade så bra ihop börjar naggas i kanten, fyrkanterna blir runda och motiven börjar försvinna. Nätterna är magiska och heta, men på morgonen finns alltid smulor i min säng och det irriterar min hud.

Dolda historier kommer fram i skymningen och göms i blickar vi aldrig möter. Äldre mynt samlar du på hög, ser deras värde stiga upp för bergen jag fallit från. En fanfar för mig som besteg och njöt av utsikten, men jag förlorade när jag föll ner. På dagarna kommer ljuset fram och det är då jag ser osynliga ord fastspikade på dina läppar.

Alltid tippar jag fel, aldrig ser jag stjärnfall och spådomar går bara i uppfyllese i fantasin när fullmånen ser ut att vara som störst. Dina tatueringar på ditt bröst har fått en mörkare nyans och det händer att jag undrar om de någonsin blir ljusare. Men på nätterna är alla tankar som bortblåsta, passionen finns där och efteråt när jag somnar i din famn, då vill jag sova så där skönt i alla evighet...




Övriga genrer av genni VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-08-29 20:26



Bookmark and Share


  menspoeten
Väldigt vackert, bitterljuvt, vågor med olika känslor.
2014-09-04

  Tobias Haglund
Mycket berörande och på något sätt ett destruktivt men passionerat förhållande. Välskrivet!
2014-09-02

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-09-02

  Lärling
Fantastiskt bra skrivet!
2014-09-02

  WyS VIP
Texten böljar fram som en vågig sjö....tills den når stranden!
2014-09-02

  aol
Underbart skaldat, ja se äkta kärlek går att såra men aldrig att radera, kram,
2014-08-30

  Connie
Stark berörande. Otroligt bra beskrivet!
2014-08-30

  Lehva VIP
Vilken fantastisk text! Så vemodig och klarsynt. Och full av poetiska formuleringar. Den sparar jag.
2014-08-30

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skrivet, kan känna en oro och ängslan genom dina ord!
2014-08-30

  Angel of love
Väldigt fint och bra skrivet.
2014-08-29

  Eliza-69
Mycket bra
2014-08-29

  Ronny Berk
väl beskrivande text, om natts hetta, morgons tvekan - och dags ljus; allt i tvåsamhets vara och kunna ...
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP