Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kamp som är snart förlorad

Jag vill inte, jag vill verkligen inte må såhär, faller ner i detta okända mörker.
Skadad och hatad, avskydd av denna morbida värld.
Vad gör man, när man inte kan skilja på verklighet och illusion?
Demonerna dansar i min hjärna, de tar över mer och mer för var minut som går.
Skriker på hjälp, men rösten dör snabbt ut och förmultnar i denna ruttna kropp,
eller vad man nu ska kalla denna formskapelse som jag är fast i.

Ingen kan rädda mig från det här nu.
Det här har gått för långt.
Det måste få ett slut.
Det ska få ett slut,
eller?

Hela mitt liv har varit en kamp, en kamp som snart är förlorad..
Vad fan ska jag göra?

Vill låta döden omfamna mig..

"Mors aderat.
non potest stare more .."




Fri vers (Fri form) av Morbidinvalid
Läst 218 gånger
Publicerad 2014-08-30 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid