Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I döden lever jag

I mörkret gömmer jag mig,
i mörkret försvinner jag,
i mörkret tynar jag bort.

I ljuset så flyr jag,
i ljuset skäms jag,
i ljuset förlorar jag.

I livet plågas jag,
i livet förslavas jag,
i livet dör jag.

I döden frigörs jag,
i döden finner jag frid,
i döden lever jag.




Fri vers (Fri form) av Morbidinvalid
Läst 231 gånger
Publicerad 2014-08-30 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid