Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter festen

"Han blev för full igår,
förlåt."
Han är fortfarande full.
"Han skäms över saker
som han sa."
Han skäms inte ett skit.
"Vi ber om ursäkt för fatet.
Han köper ett nytt."
Jag köper ett nytt.
"Vi missar tyvärr
Lenas fest."
Jag väljer honom före er.


Jag vill tillbaka
till då.
Och hjälpa
den jag var.












Fri vers av Lehva VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-08-30 08:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bara det att vilja våga gå tillbaka är modigt.
2014-08-31

  bittemi VIP
En väl förmedlad text som berör!
2014-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Fatet är en bagatell i sammanhanget.
2014-08-30

  Anya VIP
Tycker om hur du bollar mellan dåtid och nutid på ett till synes enkelt sätt...men det är svårt att få till. Krasst köper diktarjaget ett nytt fat.
2014-08-30

  genni VIP
Minnen som smärtar i själen...
2014-08-30

  Connie
Smärtsamma minnen vaknar till och får en annan innebörd så här efteråt!
2014-08-30

  i af apa
händer mycket på få rader & mellan raderna, bra...!
2014-08-30

  Alva Johnsson VIP

Du målar... och vi ser bilden.
Om än i gråsvart.
2014-08-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Smärtsam läsning som väcker det förflutna. Min styvfar skämdes inte ens.
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP