Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarmoln-Haiku


Sommarmoln i skyn

Skådespel på hög nivå

Alldeles gratis




Bunden vers (Haiku) av Monica Kvist VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-08-30 09:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...naturen bjuder på så mycket som är gratis...härligt...
2014-09-04

  anits VIP
Åh, så fint skrivet om det som är så vackert och helt gratis!
2014-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Väcker barndomsminne.
Låg i gräset och tittade på molnen.
Många färgskiftningar och former.
2014-08-30

  L Patrik W Johansson VIP
Släktforskar mer sen några år tillbaks pga tekniken som kom då

och kom att tänka på att man kallade afskedade/pensionärer för gratialist

det här om väder och vind är en äkta haiku mer roliga texter kallades senryu

Be well,
LPWJ
2014-08-30

  Connie
Jättefin!
2014-08-30

    ej medlem längre
Ja, just så - en vacker bild!
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP