Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lille djävul

'


Kanske känner du dig trygg

Du lille djävul


Kanske en dag kommer

När vi begär


Då vi begär det Gud skapade


Liv utan ondska




Och du lille djävul

Bortblåst




Prosa (Fabel/Saga) av Carl Mikael Fäldt
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-31 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt