Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fånga mig om du kan

På den sidan av myntet
Världen av skuggor och mörker
Jag vill vända blad
De sliter i mig så

Jag finner en karta
En ljuspunkt

Jag kan inte fånga
Håv fylld av hål
Fladdrar förskrämt

Att men ändå bara nästan
Erhålla det
Min längtan sliter mig itu

Vilse i
hoppet
Riktning
Mening

En uppgiven
Förtvivlad
acceptans
För det väl nu så,


Blomblad av samet och silke
Uppstigen ur blodbadet
Smeker aldrig så lätt
Min kind

Min hand, omsluten
torra kvist
Knoppar
Vibrerar av vitalitet

Att det ändå var så

Att vägen till livet
Var genom döden

Att Svaret
på det förblindande ljusets
Gåtor och gåvor
Var genom
Det skugghöljda Mörkrets
Mysterier och masaker

Att nålen till kompassen
Alltid fanns i ovisshetens djup.

Och vi dalar
Dansar
Genom
Rymd och
Tid.




Fri vers av Timah
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-31 17:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark, gripande, samt snyggt formulerat
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Timah
Timah