Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumma jag





Ditt tredagars skäggstubb rev sönder min hornhinna idag
Du vet att jag är svag för män med skägg
Jag kunde så klart inte låta bli att skriva till dig
Hur snygg du var i det

Och jag vet att jag fyllde dig med hopp

För jag är så jävla dum ibland
Att jag bara levererar ord som är skapta i ruset
Där jag inte kommer stanna

Dumma dumma jag!




Fri vers av Tess74
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-31 21:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ibland skriver man blott för stundens ingivelse!
2014-09-01

    AgnesKenshin
dumma, dumma dig! :=) .. så är i alla fall en sån som jag... nappar tag i känslan som kommer över en i rasande fart.. och med honom tar orden aldrig slut...

gillar ditt sätt att skriva!
2014-09-01

  Hans Christian
Du har en alldeles unikt sätt att skriva. Det verkar gå i ett ursinnigt tempo - naket och berörande. Helt enkelt jävligt Bra! :o) Första raden med hornhinnan och skäggstubb - ja jösses att bara komma på ngt sådant.
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74