Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

75 år i dag



Att imponera
med ordning och reda
är det fegaste
det farligaste
som finns
för en levande själ

Lille Adolf
blev slagen
i stort sett varje kväll
av pappan
det ingick närmast i kvällsrutinerna

Senare framgick det
att "judiskt blod" runnit
i den nära släktens nävar

Modern
en ängel
en tystad stenstod

De ståtliga tigande statyerna




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-01 18:53



Bookmark and Share


  Mayssa
Lille Adolf
blev slagen
i stort sett varje kväll
av pappan
det ingick närmast i kvällsrutinerna.

Enkla ord som bär mycket.
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP