Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Och så gör jag det.
Tar farväl.
Jag väljer ofta
att gå.
Jag byter jobb,
vänner och intressen.
Barnen är heliga.
Mannen och pappa
likaså.
I övrigt
tillåter jag mig
att fly.
För att inte fastna.
Farväl.
Jag ska också.
Fara väl.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-09-01 21:55



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärd och bra!
2014-09-03

    ej medlem längre
Gripande är dina ord. Dom känns både ensamma och sorgsna.
2014-09-02

  bittemi VIP
Att tillåta sej fly eller att våga nytt kan vara nog så utvecklande!
2014-09-02

  Anya VIP
Intressant innehåll...detta har jag funderat mycket på. Får man gå? Måste man ha samma vänner jämt? Kan man bryta upp? Eller är det fel på mig då? Jag hoppas inte diktarjaget ska gå från poeter?!?
2014-09-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Så rätt du tänker! Ofta fastnar människor av gammal vana. Och ångrar sig senare.
2014-09-02

  Angel of love
Det är bra att faktiskt öppna nya dörrar man får ut så mycket mer av livet.
2014-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Att ha en trygg bas och därifrån prova sig fram så att livet blir så bra som möjligt.
2014-09-02

  genni VIP
Slutet ger hopp...
2014-09-01

  i af apa
snitsigt uppnosigt & klokt... väl förpackat...
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP