Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tackar dig, min Gud!




Inom mig finns ett hopp

kärleken kan nå oss alla

om vi väljer människors lika värde


Mina armar är utsträckta mot skyn

en sommaräng

prästkragar leker med vinden


Ansiktet smeks av ljumma sol

humlor letar blommor

en fjäril vilar på min axel


Mina pelare stärker min rygg

och när jag går ner på knä

då känner jag Gud hela mig


Gräset doftar ljuvligt

glada barnskratt hörs

på avstånd lyser glädje

i bruna och blåa ögon



Kärleken kan segra över allt










Övriga genrer av genni VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-02 12:38



Bookmark and Share


  Connie
Så ljuvligt och underbart!
2014-09-06

  anits VIP
Så fint och berörande skrivet!
2014-09-04

  Federico Romano
Amore, love eler kärlek är livet..
2014-09-02

  Bibbi VIP
Så är det.
2014-09-02

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP