Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskedets plågsamma spel

 

Vid vägens kant har jag stannat

och drömt mig bort i dina färger

ditt hår som lavendel i sin doft

din blick som nyanser

av hjärtats slag

 

Jag måste få möta dig igen

du som levt i mig för alltid     

mitt liv tappar sitt tillstånd

när solen går ner i mina ögon

 

Jag sitter här vid vägens kant

ser tankarna rulla sig tomma

över landskapets sargade märg

där gullvivan slutat att blomma

 

Jag måste få möta dig igen

du som fick mig förankrad och hel

i min väntan galer en gök sitt hopp

försöker få mig att glömma

avskedets plågsamma spel.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-02 21:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemodet i dina ord känns i hjärtat att läsa.
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP