Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


Förvirring

20 kvadratdecimeter hjärna ger inte utrymme för en enda stor tanke men ohyggligt många små. I skydd av natten smyger sig självcensuren in i nervsystemet som en kall dimma.

Förvirring uppstår när hjärnan kör över kroppens spontana behov av att banka livet ur sig själv. På dagen blir det en utmaning att ta reda på om jag verkligen hade förtjänat en rejäl omgång eller inte.

 




Fri vers av Connie
Läst 223 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-09-04 13:12



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Svårt det där
med att styra
Hjärnan.
2014-09-04

    Dan Myrbeck
Kåseri man
hjärna läser.
2014-09-04

    ej medlem längre
Det är inte konstigt om det trasslar till sig därinne ibland, så mycket information som ska passera hjärncellerna. Hjärnan är en fantastisk skapelse som klarar det mesta.
2014-09-04

    ej medlem längre
Ordning kommer ur kaos och när de kaotiska tankarna far omkring får vi söka oss till den Tanken som står still. Bra skrivet.
2014-09-04

  Lars Hedlin
Tänkvärt!
2014-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Ibland talar inte tankarna och känslorna samma språk!
Bra förmedlat.
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie