Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September III


Septemberkväll
barnet vet var solen är
Memory




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-04 13:55



Bookmark and Share


  Deva
Oväntad upptäckt!
2014-09-06

  lodjuret/seglare VIP
Memory är ett spel med många ansikten, spelytor. Snyggt och träffsäkert.
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP