Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lagt kort ligger


Valmögligheterna

När jag för en tid sedan förhandsröstade; fick jag upplysning om att jag hade möjlighet att ändra mig på valdagen. Jag svarade att jag kommer inte att krångla till det.

Jag anser att valmöjligheterna har blivit valmögligheterna!

Skall velputtar ha inflytande över vårt väl och ve?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-05 11:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Valter!
2014-09-05

  Marita Ohlquist VIP
Tänka färdigt först, rösta sen!
2014-09-05

    ej medlem längre
Bra skrivet!
Man bör väl veta vad man vill.
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP