Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom gardinen


När grått går mot svart
när natten omger mig
mörkret, min själ
som saknar dig

Tyst och vackert
nattens sång ljuger
stundens sken
som skinande tyger

Du går, du vandrar
du ser dig omkring
förrådd av dig själv
och denna underbara fägring




Fri vers av Gigi
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-05 13:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och full av känsla!
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi