Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ögonblickets tyngd och lätthet


Innan här och nu blir där och då

Röster från klassrummet bredvid
genom den tunna väggen
Jag hör dem nu
när min grupp nyss lämnat sal L11
för helgens frihet

Bara minnet av glada avskedshälsningar dröjer kvar

Dammet lägger sig
Lätt huvudvärk - trött hungrig
Dröjer kvar - kollar nätet
av ren slentrian - lite förstrött

Skriver en dikt - denna - här och nu

 

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2014-09-05 14:59



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
Innan här och nu blir där och då... ja!
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP