Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom som treåring till en lantbrukarfamilj


Jag är en av dem, som hade bra fosterföräldrar


Hade jag bara tur
eller var det en självklarhet
att det är så det ska fungera

Mina fosterföräldrar
blev snabbt
”min” pappa och mamma

Det kunde inte varit helt lätt för dem

Inga ”egna” barn
och hela byns ögon på sig

Ingen kunde läsa av mig
som de kunde göra

Jag var deras son
Punkt slut

Jag älskar dem
för allt för vad de gjorde
och vad de stod för

Det är en kärlek
som hela tiden
växer sig allt starkare
och gör mig till den jag är

Mina fosterföräldrar (senare adoptivföräldrar)
finns med mig
ända in i mina sista dagar




Prosa av Jack E. Gladh VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-05 21:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jäklar vilken tur du hade, de jag bodde hos var fan ta mig inte kloka, men så bodde jag ju inte hos dem hela livet heller. Det är nog dessvärre mer vanligt att barnen inte får 'den kärlek och uppmärksamhet de så väl behöver'. För att citera en utredning. Men det är inte bara i fosterhem som uppväxtens harmoni kan vara illa ställt med eller god. Det är säkert så litet som överallt. Jag är glad för din skull, även för att du delade med dig.
2014-09-06

    ej medlem längre
Ja, va fint!
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST