Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag får ingen sömn




Jag vet inte om jag kan andas igen
Innan du har sovit bredvid mig
Bara en gång till

En natt av närhet
En natt av kärlek

Där du och jag är tillbaka igen
På ruta 1
För jag kan inte lämna den här platsen
Utan dig




Fri vers av Tess74
Läst 208 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-09-06 23:49



Bookmark and Share


    skamfilad
sluuuuuta vad bra
2014-09-08

  Carina Bendix
Bra. Kärlek och närhet är jätteviktigt för att man ska må bra. :)
2014-09-07

    Dan Myrbeck
Öm och varm text!
2014-09-07

  Hans Christian
Briljant skriven !
2014-09-07

  Lars Hedlin
Känslan stark!
2014-09-07

  Peter Olausson VIP
smärtsamt, ömsint: en dikt som är en bön. Kärleken är vacker, liksom längtan efter den
2014-09-07

  mickech
en natt av kärlek kan få en att somna med ett obekymrat leende
2014-09-07

  Ponkla
Bra skrivet!
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74