Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick (nöt-)



I en hage vid spanska Avila
sig la, som det heter, att vila
en belgian blue
med en rödbrokig ko
Deras kalv fick ett skinn som är lila.




Bunden vers (Limerick) av Gunwale VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-07 15:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kanske hellre det än alternativet
2014-09-07

    Dan Myrbeck
Ingen läsare blir tjurig
vid läsning av din
komiska limerick!
2014-09-07

  Nanna X
tror aldrig jag läst en ko-limerick förut!
2014-09-07

    ej medlem längre
Men va fin! Fantastiskt fin!
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP