Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild googel


Vänner för livet



Du gör historier vackra. Visar mig fossiler av trollsländor, öppnar dina kupade händer och släpper citronfjärilar fria. Du har fått silverslingor i ditt hår och visst har du blivit mer ödmjuk inför livet. Du är mannen som alltid ville leva fritt, inga rutiner i ditt liv, olika kvinnor hittade du i olika världsdelar.
Jag ligger på mage i din säng, tittar när du ramar in foton från regnskogen. Jag älskar dina rörelser, hur du håller dina foton med kärlek, hur du passionerat ramar in dina minnen i putsat glas och hemgjorda ramar.
När du är färdig lägger du dig bredvid mig och kysser min kind. Tar min hand och frågar vilket foto jag tycker mest om. Jag säger ingenting, bara ler och njuter av världen på hans vägg. Han kommer alltid att vara min bästa vän, alltid...




Övriga genrer av genni VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-09-07 17:04



Bookmark and Share


  menspoeten
Fantastisk! Vilken vacker text:) Tycker om ditt språkbruk mycket!
2014-09-09

  anits VIP
Så fint och mycket kärleksfullt skrivet!
2014-09-08

  Lehva VIP
Vilken vacker kärleksförklaring till någon som verkar vara något extra.
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP