Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äter allt



jag äter allt
mat
spill
järn
förkläden
Saint-Saens
utomkvedshavandeskap
cancer
Astrid Lindgren
Adolf Hitler
eld
vulkaner
t o m stiltjen
bara du håller käft om den
tillkortakommanden och falska förespeglingar
rena skära lögner
snikenhet
avund
förställdhet
säg vad du vill

och när det kommer till kvinnor
dras jag med förkärlek
till det mörka
sönderrivna librettot

bara du är naken
äter jag allt

när du är du
blir all yta ätbar

om huden fastnar mellan tänderna
går jag ett varv till




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-08 17:54



Bookmark and Share


  i af apa
ja jävlar i
min själ den
där Herr Hilén...
2014-09-08

    ej medlem längre
aptiten verkar vara stor hos herr hilén. och världen full av godbitar. härligt!
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP