Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheter

 

Du bär många hemligheter

dunkla, skrämmande

skavande

 

Dina ord är gåtfulla

meningsbärande

mångbottnade

 

Du bär många hemligheter

rika erfarenheter

gömda skatter

 

Din röst, ditt skratt och din gråt

bär spår av dina gåvor

och dina sår

 

Du bär många hemligheter

det färgar din blick

styr dina steg

 

Du människa, du är människa

i kropp och blod levande

skör och inbjudande

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 422 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-09-11 19:10



Bookmark and Share


  agneta pichler
får nog gå igenom fler av dina texter..

du skriver helt underbart
2014-10-09

    Birgersdotter VIP
Bra text.
2014-09-16

  KattenKin VIP
Så vackert skaldat, verkligen utsökt!

Jag sparar den...
2014-09-16

  Ljusletaren
Sann livskännedom!
Bra ordat/ kram
2014-09-13

    ej medlem längre
Många tänkvärda ord, bra skrivet.
2014-09-12

  ingenmening
En dikt om människan som jag känner fått med både delarna vi består av men också helheten av vad en människa är. Helt klart en favorit. Tål att läsas många gånger.
2014-09-12

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-09-11

  Palett
Mycket bra text !
2014-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Fina sanningar...bra skrivet...
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling