Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva tills det försvinner

Jag vill skriva
Skriva ur mig alla känslor
Allt jag känner
Det snurrar och gör ont
Det förvirrar och känns tomt.
Jag vill skriva tills det försvinner.
Så att jag kan se.
Så att jag kan landa.
Så att jag kan känna mig själv igen.




Fri vers (Fri form) av Ballongen i skymningen
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-09 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ballongen i skymningen
Ballongen i skymningen