Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av Paolo Roversi


Det kan gå fort när en vänskap upphör...


Jag är besviken, ledsen och ledsen och ledsen...


Du av alla svek mitt inre, högg mig hårt och vred mejseln i mitt bröst, ett varv till...så där lagom så att mitt hjärta sprack,


nu står jag här ensam,

trasig med blodet rinnande ner för mina lår för att slutligen bilda en sjö,

runt mina fötter,



jag drunknar...




Övriga genrer av genni VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-09-09 19:20



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Starkt och berörande
2014-09-16

  Lärling
Smärtsamt! Dina ord känns!
2014-09-16

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-09-16

  Bibbi VIP
Så smärtsamt.
2014-09-16

  menspoeten
Den här känns, griper tag, ruskar om, hög igenkänningsfaktor.
Välskrivet som tusan om något som gör ont!
2014-09-12

  anits VIP
Mycket starkt och gripande skrivet!
Styrkekramar till dig!
2014-09-11

  Lehva VIP
Så stark med gränslös smärta. Jag känner för dig..
2014-09-10

  Connie
Du skriver mycket igenkännande!
2014-09-10

    Lars Gullberg


Hej har inte läst dej har dock sett dej här länge

valde att läsa den här

och fick en liten tanke som ven genom huvet

så som jag vill att bra poesi ska va

tack

Lars
2014-09-09

  i af apa
oy, ve
vännen min
inte skall
du drunkna...
2014-09-09

  M M Mannheim VIP
Det var blodig poesi. Försöker att förstå den. Och tänker på hur att rädda dig.
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP