Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu rear vi ut

Nu rear dom ut.
Nu är det sista spurten.
Dom sista dagarna innan det nya.
Sen kommer allt det gamla vara över.
Så det är bäst att sälja sig billigt.
Billigast säljer mest.
Mest röster.
Så sälj ditt parti.
Sälj det med ett säljande slogan.
Sälj det med vita tänder och ett stort leende.
Majoriteten köper yta, inte substans.
Så sälj dig!
Rea ut, det är sista spurten.
Vi har inte tid till något annat.
Ekonomin är gud och pengarna är makten.
Så för guds skull sälj allt du har.
Spara inte. Ekonomin behöver dig.




Fri vers (Fri form) av Ballongen i skymningen
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-10 12:42



Bookmark and Share


  menspoeten
Viktig text, viktiga rader, väldigt bra text, känner jag.
2014-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ballongen i skymningen
Ballongen i skymningen