Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet

Du vet att jag gråter

du vet att jag längtar

du vet att jag drömmer

du vet att jag älskar

men bara jag vet varför




Fri vers av Connie
Läst 255 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-09-10 14:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA så är det med känslan!
2014-09-11

  Valter Örn VIP
Om man inte har berättat så kan ingen ana sig till någons inre tillstånd.
Bra att tänka på.
2014-09-10

  Ingrid Trolle
Ja, precis så är det
2014-09-10

  M M Mannheim VIP
Ja, helt sant ;)
2014-09-10

  Lehva VIP
En så klok och eftertänksam text.
2014-09-10

    ej medlem längre
Fina ord. Man vet inte alltid så mycket som man tror.
2014-09-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Love is pain!
2014-09-10

    Dan Myrbeck
Fin!
2014-09-10

  Tobias Haglund
Kanske är man ändå alltid ensam. :/ fint skrivet och tankeväckande.
2014-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie