Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelar ingen roll vart jag är

Det spelar ingen roll
Vart jag är
Känner mig så utsatt
I ett hav av människor
Så liten och kvävd
Uttittad och bedömd
Andas ut gör jag
När jag i mitt rum är
Alldeles själv
Men ensamheten och tankarna
Äter upp mig inifrån
Obehaget klättrar inom mig
Vill stanna här
Men samtidigt fara långt bort
Men vart jag än är
Tappar jag mig själv




Fri vers av MissCaylin
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-10 21:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dypt og interessant dikt det her. Av og til er det godt og bra att tape deg selv. Jeg her skrevet et lite en også!

Takk for at du visste meg denne siden! :)
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin