Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jobbigt värre, när samtidigt alliansen målat in sig i ett hörn! Så vem fan ska man rösta på?


Rösta vänsterut? Jo, tjena!


Sveriges land har en oskriven lag
att alla ska känna trygghetsbehag

och när det slår slint
görs det en ful fint

man ger alla oavsett statsbidrag




Bunden vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-10 23:46



Bookmark and Share


  walborg
Folk ropar efter mamma och pappa i stället för att ta vuxet ansvar
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST