Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Hon smeker din kind
Hon piskar ditt hår
Hon viner runt masterna
Hon vajar flaggan stolt
Hon är en orkan, en sandstorm, en tyfon
Hon är överallt
Hon är ingenstans
Hon drar in från havet
Och kysser din hud
Hon är den flyktiga kärleken
Som krossar våra fönster
Hon bränner din själ

Såsom du bränner mitt hjärta




Fri vers av Hecate
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-09 17:40



Bookmark and Share


  mike irow
föll imig helt
och hela
tack

2016-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Hecate