Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara att bejaka


Ofta är det helt ologiskt


Älska någon
betyder inte äganderätt

Det är bara en känsla
och det är inte så bara

Känslor
är det viktigaste som finns

Ett pund att förvalta
så förståndigt och varsamt
som möjligt




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-11 00:45



Bookmark and Share


  walborg
Viktiga ord
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST