Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter så många svek och förluster......kommer stabila insikter..... om inre trygghet.


FÖRTRÖSTAN



Jag tror inte längre
på några farväl

inte efter så många
förluster
tvivlet kan smyga
sig fram ibland

en osynlig hand

med min nya kompass
finns inga definitiva
svek
en människa saknar
ofta någon

ingen är ensam
egentligen

som skuggor
i det förflutna
står ensamheten
ristad med en
vass kniv som
hela tiden vill
göra nya sår

att känna trygg
förvissning
om en återkomst
är för mig en gåva!

Än om tiden går
och hamnarna
är många
känner jag
mig inte ensam!

Inga farväl
är så goda

som återkomster.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 4455 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-04-02 09:34



Bookmark and Share


    NoMi F
Den här dikten intar mig
Jag kan känna igen mycket
i den
Det är en fin dikt, berörande
2006-04-08

  Karin D
Superfin, inte ett enda ord för mycket..gillar den
Kram
karin
2006-04-05

  kristen_elisabet
åh:):):)
den här va jättejättebra!
fortsätt såhär!
jättebra skrivet!
känner igen mig i det!
You will never walk alone as long as you have faith! Jesus will be right beside you all the way!
*kram*
2006-04-05

  abbe nilsson
skön text! jag älskar återkomster
2006-04-04

  Elinn
Gillade denna...speciellt de två första raderna!
2006-04-03

  Ola Rydberg
mycket fin
gillade speciellt
stycke 6
2006-04-03

  josefina
Riktigt javla vacker. Jag tycker om den har dikten!!!! Mycket.
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg