Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett harmoniskt leende

bruset ligger nära
elektricitet eller tusentals flugor
gör mig sällskap
i natten
som jag snart grävt ner
och med dimman sövt
njut av ditt fria nu
den än friare framtiden
kanske aldrig kommer nå dig
du kanske aldrig kommer nå den
ni kanske inte faller för varandra
och hjärtan far illa än en gång
jag ger dig mitt nu




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 232 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-09-12 13:41



Bookmark and Share


  ULJO
Grattis till placeringen av denn magnifika text
2014-09-13

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-09-13

  Ingrid Trolle
Så mjukt, känsligt
och vackert
2014-09-12

  anits VIP
Starkt och gripande skaldat!
2014-09-12

    ej medlem längre
Oerhört känsligt skrivet!
2014-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling