Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstrakt samling

 

Jag börjar där du slutade...

 
jag samlar på ömhetsbevis

 
de finns säkert förvararde

ingen kan ta de ifrån mig

 

Jag ser en ny kontinent...

 

den är större och varmare

än alla andra platser på jorden

här blir jag fri och glad

 

älskad

 

Jag fortsätter till de

platser du inte trodde fanns. 

 

 

 




Fri vers av Maya
Läst 513 gånger
Publicerad 2006-04-02 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya