Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syksy


Syksyn ihanan lämpöinen aurinko
hyväili kasvojani

Suljen silmäni
tunnen sieraimiini loppukesän
kostean tuoksun

Katseeni kohdistuu pihjalaan
joka kantaa raskasta taakkaa

Tulipunaiset marjat roikkunat
pihlajan oksissa

Ennustavat vähälummista talvea
elikkä pihlaja ei jaksa kantaa
kahta taakkaa







Fri vers av maija tuori
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-13 18:45



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Mietin sanojasi. Ehkä se on myös ihmisten elämässä näin? Että kun yksi taakka on suuri, toisesta tulee helpompi, koska ei ihminenkään jaksa kantaa kahta taakkaa...
2014-09-19

  Heikki Hellman
Suomen kansan viisaustako? Ehkä oma havainto, kokema? Vaan syksy on pian hivelevän kaunis.
2014-09-14

  walborg
Hauskaa lukemista
2014-09-13
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori