Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stone.... Part 2...!


I'm talking to a stone,
He dosen't hear.
He dosen't se.
I'm crying...
Stone, I'm sitting right here....
Crying....
Please, look into my eyes...
Can you see my tears?
Please...
Stone.....




Fri vers av IdaStina
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-13 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina