Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppochner

världen är uppochner och vi går på himlavalvet
våra fötter lämnar ringar på en stjärnströdd himmelsyta
och trädtopparna kittlar våra hjässor

solen värmer våra fotsulor när vi ser hur skuggorna blir kortare och kortare
vi når inte längre äpplena på marken

världen snurrar och våra sinnen förblindar oss
men trots det fortsätter vi vandra




Fri vers av Vissly
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-14 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissly