Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öde

en inre sorg
en uppgivenhet

jag är en skapelse av kött och blod
men blott ej mer än en människa

en förvaring av känslor
klädd i hud

trots de stormar som finns inunder
vindar som viner
regn som smattrar

är det dags att acceptera våra öden?




Fri vers av Vissly
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-19 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissly