Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är ingen

ingen är ditt namn
född ur kaos och förtvivlan
ingen skall du varda genom förtryck och sorg

ditt namn skall spegla de fasor
på din väg

för dig finns ingen gryning

du skall dö en ensam död
utan någon som sörjer vid din grav

ty, du är ingen
ingen skall du åter varda




Fri vers av Vissly
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-18 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissly