Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nådegåva

famlandes i mörkret
en död existens
en meningslös tillvaro

en gåva av nåd
att få lämna sin tillvaro
och omfamnas av dödens kalla famn

en brutal acceptans
en stund av frid

medveten

om att undergången

har kommit




Fri vers av Vissly
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-19 14:27



Bookmark and Share


    nånja
att finna frid
2014-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Vissly