Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livserfarenhet.

Arg du ser när spiken böjer.
Sinnet rinner,pulsar slå.
Tålamodet ständigt töjer.
Du är grön och tummen blå.

Lugnt och stilla hammarn´ föra.
Där du jobbar varm och het.
Råd de´får man alltid höra,
flest av den som inget vet.




Bunden vers av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-15 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP