Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prognos.

En blytung himmel

tornar upp

och regnet hotar

bakom knuten.

Men vädret granskas

under lupp.

En solig dag kan inte

vara utesluten.




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-12 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP