Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kulturklassen

allt de tror att bara de har förstått
allt de tror att bara de kan säga.

"jag har ett ansvar, en magisk kraft"

de vill ha sunk-hak och hip-hop
ibland när det är fredag och lördag.
de vill följa med oss,
se hur vi gör,
känna den friska fläkten av fattigdom.

men sedan, när det är vernissagetorsdag,
frågar de oss aldrig
om vi vill följa med.

för de vill inte ha min åsikt
inte heller min estetik
inte i sina rum.
de vill inte ha mig i sina rum.

de vill komma till mitt rum, ibland,
de vill vara de som rör sig.

"jag har ett ansvar, en magisk kraft"




Fri vers av enjolive
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-15 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enjolive
enjolive