Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Något äldre dikt av mig) -Vems ansvar? Det är hemskt att samhället har sjunkit så lågt att man inte hjälper de sargade på gatorna. Förhoppningsvis kommer det bli en förändring nu, där majoriteten inser vi måste ta vårt ansvar mot ondskan!


Stadskonst?

När du inte längre vill se
gatans gråtande existenser
När du inte kan andas
Utan att få dåligt samvete

Det är först då du kan se
sanningen framför dig

Hur agerar du då?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-09-16 04:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sänder fortfarande värme .....
2014-09-16

  petter rost
En fackla i diset...
2014-09-16

  Maria Sundelin VIP
En bra fråga.
Kramar
2014-09-16

    ej medlem längre
Rakt in i skälen stack denna mycket vassa text. Ja hur agerar man då?
2014-09-16

    ej medlem längre
Gillar......
2014-09-16

    ej medlem längre
Tankeväckande...
Det är allas vårt ansvar att inte vara hårda utan se dem som har det svårt och göra vad man kan.
2014-09-16

    ej medlem längre
Bra!
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP