Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dansar med mig själv i en huvudlös tryckare





Sitter i soffan
Huvudet snurrar
Runt Runt
Jag sliter det från nacken
Tittar mig själv djupt i ögonen
Och hånskrattar

Sedan går jag ut på balkongen
Kastar mig själv utför

Ser min skalle försvinna
Ner på asfalten
Mosas framför barnen
Som går på rad

Jag vänder om
Går in igen
Till soffan
Där jag satt
Och sätter på nästa låt

Dansar sedan sakta
Med mig själv
I en långsam tryckare




Fri vers av Tess74
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-16 12:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
MÄSTERLIGT!
2014-09-16

  Kaptenlöjtnant
Det gillar jag,
jag ser dig själv hålla i ditt egna hufvud.
Och kan inte tänka på nån annan än skräck kungen Edgar Allan Poe.
tack..

2014-09-16

  Solitaire VIP
Ja kära du,
Vårt land styrs ju huvudlöst
Om det nu
Kan vara till nån tröst

2014-09-16

    ej medlem längre
Mellan raderna dansar själen tango!
I vackra steg så klart!
Du skriver, som vanligt bra!! Kram
2014-09-16

  Hans Christian
Ursäkta mig - kanske. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Titeln är underbar - dikten likaså. Sparas.
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74