Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Briljant i min beundran (du är)

 

Slipad

ur stentuff konkurrens

briljant

i min beundran.

 

Fylld av

hjärtats varmaste rum

hämtad som suverän

ur djupets klyft.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-16 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP