Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa med mig


Kom ut och dansa med mig
i nysnö och sol

Håll mina händer och snurra runt
Som en lek fast på allvar

i dina armar

Vi vet båda vad vi är
och vad det är vi gör

Outtalat

Som en önskan man vet
kommer att slå in

Men stunden får gärna bli lång
Tjusningen ligger däri

Och det som är gott
kan man vänta på

en liten stund till




Fri vers av Sjörövarbabe
Läst 660 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-02 16:38



Bookmark and Share


  aftermath
ja man kan vänta en stund till ju..
2006-09-19

  edvin medvind
Jag gillar dina dikter också.
"Som en lek fast på allvar"
Exakt!
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Sjörövarbabe
Sjörövarbabe

Mina favoriter
Åkallan
Spetälskarinna