Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
September 2014


Mitt opium

jag kom till dig igen
jag kom till dig i natten
jag kom när allt var svart
jag var knyttet som kom till dig

du, mitt opium
mitt heroin
du ger mig glömska
och jag använder dig
igen och igen

den kvällen, reducerad till en våt trasa
av hans förbindliga likgiltighet
kom jag till dig igen
för att dina händer åter skulle
förlösa mig

jag drog fingrarna genom ditt hår
sådär som jag älskade att göra förut
och jag kysste dina händer
du tyckte alltid det var konstigt
och jag vet inte varför
men det är som om de ber mig om det

du älskar inte mig men din kropp är varm
och huden din är len mot min
36,5 celcius obevekligt stål mot mitt mjuka
jag svävar fritt, en kropp i rymden
när du lyfter och bär mig
det svarta tomma tar du bort
fast när jag lämnar
lyser månen lika kallt som förut
och det som var slut är fortfarande slut






Fri vers av Louise Sparring
Läst 375 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-09 19:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
en förlösande underbar stund som du förhoppningsvis nyttjar när du så önskar till ditt behag

väl skrivet
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring