Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styvnad

Är det bara min hårda styvnad som du längtar och trängtar efter?

Du lockar med vin i höga glas och strumpor med hållare.

Jag vill ju så mycket mer...

Du som är mitt hjärtas utvalda.

Natten är väldigt mörk och ensamheten påträngande... i min ensamma säng med veckade lakan...




Fri vers av Bo Malte
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-17 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Malte